شرکت خدماتی شکوفایی

شرکت خدماتی شکوفایی

پرستاری از کودک,+پرستاری از سالمند +امور منزل پرستاری
شرکت خدماتی شکوفایی

شرکت خدماتی شکوفایی

پرستاری از کودک,+پرستاری از سالمند +امور منزل پرستاری

نقطه عطف زندگی کودک: راه رفتن-شرکت خدماتی مراقبتی پرستاری شکوفایی

تماس با شعبه شهرک گلستان

تماس شعبه ملاصدرا

تماس با ما

نقطه عطف زندگی کودک: راه رفتن

کودکان در چه سنی راه می روند؟

اکثر نوزادان، بین ۹ تا ۱۲ ماهگی، اولین گامهای خود را بر میدارند. و زمانیکه به ۱۴ یا ۱۵ ماهگی رسیدند، می توانند  به خوبی راه بروند. اگر روند راه رفتن کودک شما کمی طولانی تر شد، نگران نباشید. بعضی از کودکان، به طور طبیعی تا ۱۶ یا ۱۷ ماهگی، راه نمی روند.

در طول یک سال اول زندگی، کودک شما مشغول توسعه هماهنگی و قدرت عضلانی در هر قسمت از بدن خود است. او قبل از اینکه شروع به ایستادن کند و بتواند در حالت ایستاده، بدن خود را کنترل کند( در حدود ۹ ماهگی)، یاد می گیرد که بنشیند، غلط بزند و سینه خیز برود.

در مرحله بعد مسئله مهم برای کودک، حفظ تعادل و به دست آوردن اعتماد به نفس است. یک روز فرزند شما در مقابل یک نیمکت می ایستد و ممکن است در کنار آن بچرخد و روزی هم خواهد رسید که تلو تلو خوران و با تردید به سوی آغوش باز شما قدم خواهد برداشت. سپس، به مرور زمان دوران کودکی خود را پشت سر خواهد گذاشت. اولین گام های فرزند شما در واقع، اولین حرکت اصلی او به سوی استقلال است.

چگونه کودکان راه رفتن را یاد میگیرند؟ 

پاها نوزاد شما آنقدر قوی نیستتد تا او را نگه دارند، اما اگر زیر بازوهای او را بگیرید و او را صاف نگه دارید، پاهای خود را در پایین آویزان نگه می دارد و با پای خود به سطح سخت فشار وارد می کند، تقریبا به نظر می رسد که او راه می رود. این یک اقدام واکنشی است و او این کار را تنها به مدت چند ماه انجام خواهد داد.

در حدود ۶ ماهگی نوزاد، اگر به او اجازه دهید پای خود را روی ران شما قرار دهد، او به طرف بالا و پایین جست و خیز خواهد کرد (ورجه - وورجه). این کار، در طول چند ماه آینده، فعالیت مورد علاقه او خواهد بود. همچنان که عضلات پای کودک شما در حال رشد هستند، او در غلط زدن، نشستن و خزیدن ماهر خواهد شد.

در حدود ۹ ماهگی، کودک شما احتمالا شروع میکند با تکیه گاه قرار دادن مبل خودش را به سمت بالا بکشد و بایستد.بنابراین مطمئن شوید که همه چیزهایی که در مسیر او قرار دارند، به اندازه کافی برای نگه داشتن او محکم هستند. اگر به او کمک کنید تا به کنار مبل برسد، به طور محکمی، خود را آویزان خواهد کرد.

در ۹ یا ۱۰ ماهگی، کودک شما شروع به یادگیری چگونگی خم کردن زانوی خود خواهد کرد. و نشستن بعد از ایستادن، را تمرین خواهد کرد. این کار، سخت تر از آنچه که شما فکر کنید خواهد بود.

پس از اینکه توانست در ایستادن، مهارت داشته باشد( در حدود ۱۲ ماهگی)، او شروع به گشت و گذار خواهد کرد. و با تکیه گاه قرار دادن وساٸل منزل، شروع به راه رفتن می کند. از یک مبل به مبل دیگر. او حتی ممکن است بتواند بدون اینکه مبل را تکیه گاه قرار دهد، بایستد.

در حوالی همین سن، کودک شما احتمالا قادر به خم شدن و نشستن خواهد بود. هنگامی که می تواند این کار را انجام دهد، او ممکن است بتواند یک اسباب بازی را در حالت ایستاده به دست آورد، یا زمانی که در موقعیت راه رفتن، قرار گرفته شود، ممکن است بتواند چند قدم بردارد. او حتی می تواند راه برود، در حالی که دست شما در دست او باشد.  هرچند این احتمال وجود دارد که نتواند اولین گام های خود را تا چند هفته دیگر  به تنهایی بردارد. اکثر کودکان این گام های اولیه خود را روی نوک انگشتان پا راه می روند در حالی که، پای آن ها از طرفین بیرون زده است.

در ۱۲ ماهگی، بسیاری از کودکان نوپا، به تنهایی می توانند راه بروند. اگرچه در این کار، دچار تزلزل خواهند بود. اگر کودک شما هنوز نمی تواند به تنهایی راه برود و باید تکیه گاه داشته باشد، فقط به این معناست که زمان بیشتری لازم است تا بتواند در این کار، مهارت داشته باشد.

چگونه به کودک خود در راه رفتن، کمک کنید؟ 

همانطور که کودک شما یاد می گیرد که خود را در موقعیت ایستاده قرار دهد، ممکن است به کمک شما نیاز داشته باشد تا بتواند دوباره به حالت قبلی خود، یعنی نشستن، بر گردد. اگر او در این موقعیت گیر کرده و گریه می کند تا به فریادش برسید، فقط او را از این موقعیت عذاب آورش جدا نکنید و بنشانید. بلکه به او یاد بدهید که چگونه زانوی خود را خم کند تا بتواند بدون اینکه بیفتد، بنشیند.

شما می توانید با ایستادن یا زانو زدن در جلوی او و نگه داشتن دست های خود، کودک را به راه رفتن تشویق کنید. یا ممکن است هر دو دست خود را باز نگه دارید و او را به حرکت کردن و آمدن به سمت خود تشویق کنید. او همچنین، از یک اسباب بازی هل دادنی که بتواند در حین راه رفتن آن را هل بدهد، لذت خواهد برد.

همیشه اطمینان حاصل کنید که کودک شما دارای یک محیط نرم و ایمن است که در آن مهارت های جدید خود را تجربه خواهد کرد. دستورالعمل های استاندارد ایمنی را رعایت کنید و هرگز او را تنها و بدون مراقب، رها نکنید.

باید واکر بخرم؟

آکادمی آمریکایی کودکان، استفاده از واکر را برای کودک به شدت منع می کند. چون، آنها باعث می شوند که کودک شما به راحتی به اطراف برود، از اینرو می تواند مانع رشد عضلات فوقانی نوزاد شود. و باز هم چون دسترسی آن ها را به چیزهای خطرناک، داغ و سمی راحت تر میکند، از ایمنی کمتری برخوردار هستند.

چه زمانی باید کودک من کفش بپوشد؟

برای آشنا کردن کودک با کفش، عجله نکنید. تا زمانی که کودک بتواند به طور عادی به راه رفتن روی سطوح خشن و یا سطوح سرد و سخت عادت کند، صبر کنید. پابرهنه رفتن، به بهبود تعادل و هماهنگی در کودک، کمک خواهد کرد.

اگر کودک شما راه نمی رود چه کار باید بکنید؟

اگر کودک شما وقت کمی را به راه رفتن اختصاص می دهد، ناراحت نباشید. اما اگر فرزند شما در ۱۲ ماهگی بدون تکیه گاه، قادر به ایستادن هم نباشد، یا در ۱۸ ماهگی، نتواند راه برود و یا قادر به راه رفتن به طور پیوسته در سن ۲ سالگی نباشد، با پزشک او مشورت کنید.

به خاطر داشته باشید که کودکان جدول زمانی متفاوتی دارند، و نوزادان نارس ممکن است دیرتر به این نقطه عطف یا سایر نقاط عطف رشد خود برسند. اگر کودک شما نارس بود، باید نقاط عطف او را طبق زمان مقرر زایمان یعنی ۹ ماهگی و تولد کودک، محاسبه کنید.که متخصصان اطفال آن را به عنوان سن تطبیقی کودک، می نامند.

مهارت بعدی پس از راه رفتن کودک 

بعد از مهارت در اولین گام های جادویی به سوی استقلال، فرزند شما شروع به تمرین و یادگیری مهارت های دیگری خواهد کرد. تعدادی از این مهارت ها را برای شما ذکر خواهیم کرد:

ایستادن: در ۱۴ ماهگی، کودک نوپای شما باید بتواند به تنهایی بایستد. او احتمالا می تواند به حالت چمباتمه بنشیند و سپس دوباره بایستد. و حتی ممکن است، عقب عقب راه رفتن را تمرین کند.

به صورت پایدار راه رفتن: در ۱۵ ماهگی، کودک شما ممکن است در راه رفتن مهارت بسیار خوبی داشته باشد. او ممکن است از اسباب بازی های هل دادنی و کشیدنی در حین تاتی تاتی کردن لذت ببرد. در این سن او با پاهای فاصله دار و  رو به بیرون خود راه می رود. این کاملا طبیعی است و به حفظ ثبات آن کمک خواهد کرد.

بالا رفتن از پله ها: در حدود ۱۶ ماهگی، فرزند شما از بالا و پایین رفتن از پله ها لذت خواهد برد. اگر چه احتمالا تا سن دوسالگی، هنوز نمی تواند بدون کمک شما این کار را انجام دهد.

بالا رفتن و لگد زدن: به احتمال زیاد فرزند شما، در ۱۸ ماهگی راه رونده  ماهری خواهد بود. او ممکن است دوست داشته باشد از تمام وسایل بالا برود. میتواند براحتی از راه پله هم، بالا برود. اما برای برگشتن به پایین به کمک شما نیاز خواهد داشت. سعی می کند به یک توپ ضربه بزند، هرچند او همیشه موفق نخواهد بود، و دوست دارد با  شنیدن صدای موسیقی برقصد.

پریدن: در ۲۵ یا ۲۶ ماهگی، گام های کودک شما بیشتر بهتر خواهد شد، و او یاد خواهد گرفت که مانند افراد بزرگسال، از حرکات پاشنه به انگشت استفاده کند. او همچنین در پریدن هم، مهارت یافته  است.

در حال حرکت: در زمان ۳ سالگی فرزند شما، بسیاری از حرکت های اصلی او تبدیل به عادت قدیمی و ملکه ذهن او شده اند. او، قادر به راه رفتن، بالا و پایین رفتن از پله، با قرار دادن یک پا روی هر پله است. او دیگر نیازی به تمرکز بر روی انرژی برای راه رفتن، ایستادن، دویدن یا پریدن ندارد. هرچند برخی از اقدامات مانند ایستادن روی پنجه پا و یا یک پا ممکن است هنوز نیاز به تمرکز و تلاش داشته باشند.


شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی با دو شعبه در شیراز -  ارائه کلیه خدمات نظافتی و هم چنین پرستاری و مراقبت از کودک و سالمند در تمامی مناطق شهر شیراز

شماره ی ثبت 19349 / با مجوز رسمی و تحت پوشش اتحادیه

با قریب از ۱۵سال سابقه کاری با کادری مجرب

شرکت خدماتی نظافتی شکوفایی شیراز با خدماتی نظیر:

کلیه خدمات نظافتی منزل - نظافت آپارتمان ها - نظافت مجتمع های مسکونی - نظافت راه پله ها - خانه تکانی و ...نظافت شرکت ها - ادارات - فروشگاه ها و ...نگهداری و مراقبت از کودک به صورت نیمه وقت و شبانه روزیپرستاری و مراقبت از سالمند به صورت نیمه وقت و شبانه روزیتمامی امور منزلاعزام مراقب به بیمارستانکف شویی منزل و محل کار با دستگاه

کلیه ی نیروهای اعزامی این شرکت تحت پوشش بیمه حوادث می باشند

شعبه 1 : شیراز ، شهرک گلستان ، فلکه ی دوم ، جنب بانک صادرات ، ورودی آپادانا

تلفن : 07136204302 - 07136222100

همراه : 09170227071 - 09300027071

شعبه 2 : شیراز ، ملاصدرا ، نبش کوچه ۴ ، طبقه ی چهارم مجتمع پزشکی ملاصدرا

تلفن : 07136472790 - 07132332544 - 07132356569

همراه : 09304995570 – 09039407071

شماره ارسال پیام کوتاه به صورت شبانه روزی : 30003405000051

پشتیبانی از طریق واتس اپ و تلگرام : 09303008829

  آدرس سایت شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی شیراز : www.shekufaee.com


پیج اینستا گرام شرکت خدماتی پرستاری شکوفایی

مشاوره رایگان

راه رفتن

از چه سنی، کودکان شروع به دندان در آوردن می کنند؟-شرکت خدماتی مراقبتی پرستاری شکوفایی

تماس با شعبه شهرک گلستان

تماس شعبه ملاصدرا

تماس با ما

از چه سنی، کودکان شروع به دندان در آوردن می کنند؟

رویش دندان ها در کودکان،  نقطه عطفی در زندگی کودک است که، به یکباره اتفاق نمی افتد. تبدیل این لبخند لثه نما به لبخند درخشان دندان نما، مسیری است سالها به طول می انجامد. زمانی که، کودک شما ۳ ساله می شود، دهانی پر از دندان های آسیایی خواهد داشت که می تواند به تنهایی آن ها را مسواک بزند، که مهمترین گام در راه مراقبت از خود است. هرچند مهارت های لازم برای انجام این  کار خوب را ندارد. پس او را در این امر مهم یاری کنید تا او حداقل به سن ۶ سالگی برسد.

از چه سنی، کودکان شروع به دندان در آوردن می کنند؟

رویش دندان ها در کودکان،  نقطه عطفی در زندگی کودک است که، به یکباره اتفاق نمی افتد. تبدیل این لبخند لثه نما به لبخند درخشان دندان نما، مسیری است که، سالها به طول می انجامد. زمانی که، کودک شما ۳ ساله می شود، دهانی پر از دندان های آسیایی خواهد داشت که می تواند به تنهایی آن ها را مسواک بزند، در این صورت مهمترین گام در راه مراقبت از خود را بر می دارد. هرچند مهارت های لازم برای انجام این  کار خوب را ندارد. پس او را در این امر مهم یاری کنید تا او حداقل به سن ۶ سالگی برسد.

دندان های نوزاد از زمانی که به عنوان جنین، در رحم قرار دارند، شروع به ریشه زدن میکنند. در اصل پایه ریزی  برای دندان های او خواهد بود.( دندان های شیری نامیده می شوند) به ندرت پیش می آید که، نوزادی با یک یا دو دندان متولد شود، یا در چند هفته اول زندگی دندان در آورد. اما، اولین دندان اکثر نوزادان، بین ۴ تا ۷ ماهگی شروع به درآمدن خواهد کرد.

اگر رشد کودک شما خوب باشد، ممکن است سفیدی اولین دندان او را (معمولا یکی از دندانهای وسط پایین) در ۳ ماه اول ببینید. اگر او دیر شکوفا باشد، ممکن است مجبور شوید منتظر بمانید تا یک ساله یا بزرگتر شود.

آخرین دندان هایی ک درمی آیند دندان های آسیابی است که در انتهای دهان، در هر دو طرف و در بالا و پایین یافت می شود. این دندان ها معمولا حدود سه سالگی کودک شروع به پدیدار شدن می کنند. مدت کوتاهی پس از آن کودک شما باید یک مجموعه کامل از ۲۰ دندان داشته باشد.

علائم رویش دندان در نوزادان چیست؟

بعضی از نوزادان راحت و بی دردسر دندان درمی آورند، اما تعدادی از آنها سختی های زیادی را تحمل خواهند کرد. در اینجا با برخی علاٸمی که ممکن است به هنگام دندان درآوردن نوزاد با آنها مواجه شوید، آشنا خواهید شد:

ترشح بیش از حد بزاق دهان (که می تواند به خارش و سوزش اطراف دهان منجر شود)

تورم و حساسیت لثه

کج خلقی و بهانه گیری

علاقه به گاز گرفتن چیزهای اطراف

 امتناع از غذا خوردن

مشکلات خواب

تب، استفراغ و یا اسهال نمی توانند از علاٸم رویش دندان در نوزاد باشند. اگر کودک شما این علائم و یا هر گونه علاٸم نگران کننده دیگری را داشته باشد، آن ها را به دندان درآوردن او ربط ندهید. به پزشک مراجعه کنید

اکثر نوزادان، به این ترتیب دندان در می آورند: ابتدا دندان های میانی فک پایین و سپس، دندان های میانی فک بالا و سپس دندان های کناری و سپس دندان های پشتی.

راه حل هایی برای کمک به کودک در کاهش درد دندان درآوردن

شما نمی توانید کاری کنید تا دندانها زودتر ظاهر شوند، اما اگر فکر می کنید که کودک شما در عذاب است، می توانید به آنها در کاهش درد، کمک کنید تا راحت تر این مرحله را پشت سر بگذارد. در اینجا چند راهکار را به شما معرفی خواهیم کرد:

چیزی برای جویدن به او بدهید

 یک دستمال حوله ای مرطوب، حلقه یا لثه دندانی سرد می تواند مفید باشد. لثه دندانی را در فریزر قرار ندهید، زیرا زمانی که منجمد می شود، می تواند به لثه کودک آسیب برساند.)

غذاهای سرد به او بدهید.

ممکن است خوردن غذاهای سرد مانند سس سیب یا ماست در کاهش درد او تاثیر گذار باشد.

سعی کنید درد او را تسکین دهید.

 اگر هیچ کدام از اینها به شما کمک نکرد. پزشک ممکن است استامینوفن کودکان را برای کاهش درد و التهاب توصیه کند.

لثه های او را ماساژ دهید.

 پس از شستن دستها، لثه های او را به آرامی، اما با کمی فشار ماساژ دهید. این فشار می تواند احساس خوشایندی در کودک ایجاد کند و درد دندان های زیر لثه را که در حال بیرون زدن هستند را تا حدودی کاهش دهد.

سعی کنید درد او را تسکین دهید.

 اگر هیچ کدام از اینها به شما کمک نکرد. پزشک ممکن است استامینوفن کودکان را برای کاهش درد و التهاب توصیه کند.

با وجود اینکه شما این داروها را با توصیه پزشک فرزندتان استفاده می کنید، اما بهتر است از داروهای بی حسی موضعی مانند ژل ها و کرم ها برای کودکان زیر ۲ سال استفاده نکنید. آکادمی کودکان دندانپزشکی آمریکا، اداره غذا و داروی آمریکا و دیگر متخصصان هشدار می دهند که داروهای بی حس کننده موضعی که حاوی بنزوکائین هستند، می تواند باعث ایجاد متهموگلوبینمی شوند که یک بیماری نادر اما خطرناکی می باشد که در آن مقدار اکسیژن خون نوزاد را به طرز فجیعی پایین می آورد.

چگونگی مسواک زدن برای نوزاد

هنگامی که دندان نوزاد شما در حال روییدن است، شما باید سعی کنید آنها را تمیز نگه دارید. به محض اینکه سفیدی دندان های او ظاهر شوند، آنها را دو بار در روز با استفاده از مسواک و مقدار کمی خمیر دندان بشویید. از پزشک یا دندانپزشک او بپرسید که آیا می توانید از خمیر دندان حاوی فلوراید استفاده کنید یا نه. هنگامی که کودک شما ۲ ساله شود، مقدار خمیر دندان را روی مسواک به اندازه یک نخود افزایش دهید.

اگر چند تا از دندان های کودک شما درآمده باشد و با مسواک، امکان دسترسی به تمام قسمتهای دندان او را ندارید، وقت آن رسیده است تا از نخ دندان استفاده کنید.(سعی کنید از نخ دندان های عصایی رنگارنگ مخصوص نوزادان استفاده کنید تا راحت تر بتوانید این کار را انجام دهید.)

راه های دیگر برای مراقبت از دندان های کودک 

کودک خود را با شیشه شیر در دهانش در رختخواب نگذارید. (مگر اینکه درونش آب باشد). قندهای موجود در شیرخشک و شیر مادر به هنگام خواب روی تمام دندانهای او تجمع کرده و می توانند منجر به پوسیدگی دندان کودک شوند و به همین دلیل این نوع پوسیدگی را پوسیدگی شیشه شیر می نامند.

یکی دیگر از راه های اجتناب از این وضعیت و کاهش خطر پوسیدگی این است که کودک را به جای شیشه شیر با یک فنجان، به او شیر دهید. بهتر است این کار در حدود یک سالگی کودک، انجام شود تا او راحت تر بتواند با این قضیه کنار آید. همچنین ممکن است بخواهید از لیوان نی دار پرهیز کنید، زیرا ممکن است با قرار گرفتن در معرض طولانی مدت با قندها، به دندان ها آسیب برساند، درست مانند شیشه شیر.

چکاپ ۶ ماهگی نوزاد، زمان مناسبی است تا از پزشک فرزند خود بپرسید که آیا کودک شما نیاز به مکمل فلوراید دارد یا خیر. (این قطره های جلوگیری از پوسیدگی، تنها در صورتی ضروری است که آب منطقه ای شما فلوراید نداشته باشد) همچنین از پزشک بخواهید، دندان های کودک شما را معاینه کند.

حوالی یک سالگی کودک، او را برای چکاپ دندان هایش، نزد دندانپزشک ببرید. اگر دندانپزشک کودک شما احساس می کند که او در معرض خطر ابتلا به پوسیدگی قرار دارد، ممکن است کودک شما نیاز داشته باشد تا دندان پزشک را کمی زودتر ملاقات کند.(شش ماه پس از درآمدن اولین دندان یا پس از تولد یک سالگی اش، هر کدام که زودتر اتفاق بیفتد.

در حدود ۱۸ ماهگی، فرزند شما ممکن است آمادگی یادگیری مسواک زدن دندان هایش را داشته باشد. شما باید به او کمک کنید، زیرا او مهارت یا تمرکز لازم برای استفاده درست از مسواک را ندارد.

شما حتما لازم نیست که در جهت مشخصی برای کودک مسواک بزنید. فقط سعی کنید که ذرات مواد غذایی را از لابلای دندان ها بیرون آورید. اگر فرزند شما طعم خمیر دندان را دوست ندارد، مارک دیگری را امتحان کنید.

سعی کنید به فرزندتان شیرینی کمتری بدهید. هنگامی که او در خوردن شیرینی جات زیاده روی می کند (به عنوان مثال در یک جشن تولد)، دقت کنید که بلافاصله بعد از خوردن، دندان هایش را حتما مسواک بزنید.

چه کار باید بکنید اگر کودک شما هنوز دندان در نیاورده است

اگر تا زمان چکاپ ۱۸ ماهگی، هنوز هیچ نشانه ای از دندان در آوردن، در کودک خود ندیده اید، به پزشک یا دندانپزشک او مراجعه کنید. (نوزادان نارس ممکن است چند ماه دیرتر دندان در آورند.)

همچنین اگر فرزند شما تمام علائم دندان درآوردن را داشته باشد، مثل ترشح زیاد بزاق دهان، لثه های متورم شده، اما به نظر می رسد که درد شدید غیرعادی را تحمل می کند(گریه های شدید بی وقفه)، با پزشک او تماس بگیرید. دندان درآوردن نباید برای کودک، یک پروسه مشقت بار باشد.

دندان های کودکان در چه سنی خواهند افتاد؟

تا زمانی که دندان های دائمی کودک آماده بیرون آمدن نباشند، دندان های شیری او نخواهد افتاد. در سن ۶ سالگی شروع به افتادن خواهند کرد.


شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی با دو شعبه در شیراز -  ارائه کلیه خدمات نظافتی و هم چنین پرستاری و مراقبت از کودک و سالمند در تمامی مناطق شهر شیراز

شماره ی ثبت 19349 / با مجوز رسمی و تحت پوشش اتحادیه

با قریب از ۱۵سال سابقه کاری با کادری مجرب

شرکت خدماتی نظافتی شکوفایی شیراز با خدماتی نظیر:

کلیه خدمات نظافتی منزل - نظافت آپارتمان ها - نظافت مجتمع های مسکونی - نظافت راه پله ها - خانه تکانی و ...نظافت شرکت ها - ادارات - فروشگاه ها و ...نگهداری و مراقبت از کودک به صورت نیمه وقت و شبانه روزیپرستاری و مراقبت از سالمند به صورت نیمه وقت و شبانه روزیتمامی امور منزلاعزام مراقب به بیمارستانکف شویی منزل و محل کار با دستگاه

کلیه ی نیروهای اعزامی این شرکت تحت پوشش بیمه حوادث می باشند

شعبه 1 : شیراز ، شهرک گلستان ، فلکه ی دوم ، جنب بانک صادرات ، ورودی آپادانا

تلفن : 07136204302 - 07136222100

همراه : 09170227071 - 09300027071

شعبه 2 : شیراز ، ملاصدرا ، نبش کوچه ۴ ، طبقه ی چهارم مجتمع پزشکی ملاصدرا

تلفن : 07136472790 - 07132332544 - 07132356569

همراه : 09304995570 – 09039407071

شماره ارسال پیام کوتاه به صورت شبانه روزی : 30003405000051

پشتیبانی از طریق واتس اپ و تلگرام : 09303008829

  آدرس سایت شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی شیراز : www.shekufaee.com

پیج اینستا گرام شرکت خدماتی پرستاری شکوفایی

مشاوره رایگان

از چه سنی، کودکان شروع به دندان در آوردن می کنند؟-شرکت خدماتی مراقبتی پرستاری شکوفایی

تماس با شعبه شهرک گلستان

تماس شعبه ملاصدرا

تماس با ما

از چه سنی، کودکان شروع به دندان در آوردن می کنند؟

رویش دندان ها در کودکان،  نقطه عطفی در زندگی کودک است که، به یکباره اتفاق نمی افتد. تبدیل این لبخند لثه نما به لبخند درخشان دندان نما، مسیری است سالها به طول می انجامد. زمانی که، کودک شما ۳ ساله می شود، دهانی پر از دندان های آسیایی خواهد داشت که می تواند به تنهایی آن ها را مسواک بزند، که مهمترین گام در راه مراقبت از خود است. هرچند مهارت های لازم برای انجام این  کار خوب را ندارد. پس او را در این امر مهم یاری کنید تا او حداقل به سن ۶ سالگی برسد.

از چه سنی، کودکان شروع به دندان در آوردن می کنند؟

رویش دندان ها در کودکان،  نقطه عطفی در زندگی کودک است که، به یکباره اتفاق نمی افتد. تبدیل این لبخند لثه نما به لبخند درخشان دندان نما، مسیری است که، سالها به طول می انجامد. زمانی که، کودک شما ۳ ساله می شود، دهانی پر از دندان های آسیایی خواهد داشت که می تواند به تنهایی آن ها را مسواک بزند، در این صورت مهمترین گام در راه مراقبت از خود را بر می دارد. هرچند مهارت های لازم برای انجام این  کار خوب را ندارد. پس او را در این امر مهم یاری کنید تا او حداقل به سن ۶ سالگی برسد.

دندان های نوزاد از زمانی که به عنوان جنین، در رحم قرار دارند، شروع به ریشه زدن میکنند. در اصل پایه ریزی  برای دندان های او خواهد بود.( دندان های شیری نامیده می شوند) به ندرت پیش می آید که، نوزادی با یک یا دو دندان متولد شود، یا در چند هفته اول زندگی دندان در آورد. اما، اولین دندان اکثر نوزادان، بین ۴ تا ۷ ماهگی شروع به درآمدن خواهد کرد.

اگر رشد کودک شما خوب باشد، ممکن است سفیدی اولین دندان او را (معمولا یکی از دندانهای وسط پایین) در ۳ ماه اول ببینید. اگر او دیر شکوفا باشد، ممکن است مجبور شوید منتظر بمانید تا یک ساله یا بزرگتر شود.

آخرین دندان هایی ک درمی آیند دندان های آسیابی است که در انتهای دهان، در هر دو طرف و در بالا و پایین یافت می شود. این دندان ها معمولا حدود سه سالگی کودک شروع به پدیدار شدن می کنند. مدت کوتاهی پس از آن کودک شما باید یک مجموعه کامل از ۲۰ دندان داشته باشد.

علائم رویش دندان در نوزادان چیست؟

بعضی از نوزادان راحت و بی دردسر دندان درمی آورند، اما تعدادی از آنها سختی های زیادی را تحمل خواهند کرد. در اینجا با برخی علاٸمی که ممکن است به هنگام دندان درآوردن نوزاد با آنها مواجه شوید، آشنا خواهید شد:

ترشح بیش از حد بزاق دهان (که می تواند به خارش و سوزش اطراف دهان منجر شود)

تورم و حساسیت لثه

کج خلقی و بهانه گیری

علاقه به گاز گرفتن چیزهای اطراف

 امتناع از غذا خوردن

مشکلات خواب

تب، استفراغ و یا اسهال نمی توانند از علاٸم رویش دندان در نوزاد باشند. اگر کودک شما این علائم و یا هر گونه علاٸم نگران کننده دیگری را داشته باشد، آن ها را به دندان درآوردن او ربط ندهید. به پزشک مراجعه کنید

اکثر نوزادان، به این ترتیب دندان در می آورند: ابتدا دندان های میانی فک پایین و سپس، دندان های میانی فک بالا و سپس دندان های کناری و سپس دندان های پشتی.

راه حل هایی برای کمک به کودک در کاهش درد دندان درآوردن

شما نمی توانید کاری کنید تا دندانها زودتر ظاهر شوند، اما اگر فکر می کنید که کودک شما در عذاب است، می توانید به آنها در کاهش درد، کمک کنید تا راحت تر این مرحله را پشت سر بگذارد. در اینجا چند راهکار را به شما معرفی خواهیم کرد:

چیزی برای جویدن به او بدهید

 یک دستمال حوله ای مرطوب، حلقه یا لثه دندانی سرد می تواند مفید باشد. لثه دندانی را در فریزر قرار ندهید، زیرا زمانی که منجمد می شود، می تواند به لثه کودک آسیب برساند.)

غذاهای سرد به او بدهید.

ممکن است خوردن غذاهای سرد مانند سس سیب یا ماست در کاهش درد او تاثیر گذار باشد.

سعی کنید درد او را تسکین دهید.

 اگر هیچ کدام از اینها به شما کمک نکرد. پزشک ممکن است استامینوفن کودکان را برای کاهش درد و التهاب توصیه کند.

لثه های او را ماساژ دهید.

 پس از شستن دستها، لثه های او را به آرامی، اما با کمی فشار ماساژ دهید. این فشار می تواند احساس خوشایندی در کودک ایجاد کند و درد دندان های زیر لثه را که در حال بیرون زدن هستند را تا حدودی کاهش دهد.

سعی کنید درد او را تسکین دهید.

 اگر هیچ کدام از اینها به شما کمک نکرد. پزشک ممکن است استامینوفن کودکان را برای کاهش درد و التهاب توصیه کند.

با وجود اینکه شما این داروها را با توصیه پزشک فرزندتان استفاده می کنید، اما بهتر است از داروهای بی حسی موضعی مانند ژل ها و کرم ها برای کودکان زیر ۲ سال استفاده نکنید. آکادمی کودکان دندانپزشکی آمریکا، اداره غذا و داروی آمریکا و دیگر متخصصان هشدار می دهند که داروهای بی حس کننده موضعی که حاوی بنزوکائین هستند، می تواند باعث ایجاد متهموگلوبینمی شوند که یک بیماری نادر اما خطرناکی می باشد که در آن مقدار اکسیژن خون نوزاد را به طرز فجیعی پایین می آورد.

چگونگی مسواک زدن برای نوزاد

هنگامی که دندان نوزاد شما در حال روییدن است، شما باید سعی کنید آنها را تمیز نگه دارید. به محض اینکه سفیدی دندان های او ظاهر شوند، آنها را دو بار در روز با استفاده از مسواک و مقدار کمی خمیر دندان بشویید. از پزشک یا دندانپزشک او بپرسید که آیا می توانید از خمیر دندان حاوی فلوراید استفاده کنید یا نه. هنگامی که کودک شما ۲ ساله شود، مقدار خمیر دندان را روی مسواک به اندازه یک نخود افزایش دهید.

اگر چند تا از دندان های کودک شما درآمده باشد و با مسواک، امکان دسترسی به تمام قسمتهای دندان او را ندارید، وقت آن رسیده است تا از نخ دندان استفاده کنید.(سعی کنید از نخ دندان های عصایی رنگارنگ مخصوص نوزادان استفاده کنید تا راحت تر بتوانید این کار را انجام دهید.)

راه های دیگر برای مراقبت از دندان های کودک 

کودک خود را با شیشه شیر در دهانش در رختخواب نگذارید. (مگر اینکه درونش آب باشد). قندهای موجود در شیرخشک و شیر مادر به هنگام خواب روی تمام دندانهای او تجمع کرده و می توانند منجر به پوسیدگی دندان کودک شوند و به همین دلیل این نوع پوسیدگی را پوسیدگی شیشه شیر می نامند.

یکی دیگر از راه های اجتناب از این وضعیت و کاهش خطر پوسیدگی این است که کودک را به جای شیشه شیر با یک فنجان، به او شیر دهید. بهتر است این کار در حدود یک سالگی کودک، انجام شود تا او راحت تر بتواند با این قضیه کنار آید. همچنین ممکن است بخواهید از لیوان نی دار پرهیز کنید، زیرا ممکن است با قرار گرفتن در معرض طولانی مدت با قندها، به دندان ها آسیب برساند، درست مانند شیشه شیر.

چکاپ ۶ ماهگی نوزاد، زمان مناسبی است تا از پزشک فرزند خود بپرسید که آیا کودک شما نیاز به مکمل فلوراید دارد یا خیر. (این قطره های جلوگیری از پوسیدگی، تنها در صورتی ضروری است که آب منطقه ای شما فلوراید نداشته باشد) همچنین از پزشک بخواهید، دندان های کودک شما را معاینه کند.

حوالی یک سالگی کودک، او را برای چکاپ دندان هایش، نزد دندانپزشک ببرید. اگر دندانپزشک کودک شما احساس می کند که او در معرض خطر ابتلا به پوسیدگی قرار دارد، ممکن است کودک شما نیاز داشته باشد تا دندان پزشک را کمی زودتر ملاقات کند.(شش ماه پس از درآمدن اولین دندان یا پس از تولد یک سالگی اش، هر کدام که زودتر اتفاق بیفتد.

در حدود ۱۸ ماهگی، فرزند شما ممکن است آمادگی یادگیری مسواک زدن دندان هایش را داشته باشد. شما باید به او کمک کنید، زیرا او مهارت یا تمرکز لازم برای استفاده درست از مسواک را ندارد.

شما حتما لازم نیست که در جهت مشخصی برای کودک مسواک بزنید. فقط سعی کنید که ذرات مواد غذایی را از لابلای دندان ها بیرون آورید. اگر فرزند شما طعم خمیر دندان را دوست ندارد، مارک دیگری را امتحان کنید.

سعی کنید به فرزندتان شیرینی کمتری بدهید. هنگامی که او در خوردن شیرینی جات زیاده روی می کند (به عنوان مثال در یک جشن تولد)، دقت کنید که بلافاصله بعد از خوردن، دندان هایش را حتما مسواک بزنید.

چه کار باید بکنید اگر کودک شما هنوز دندان در نیاورده است

اگر تا زمان چکاپ ۱۸ ماهگی، هنوز هیچ نشانه ای از دندان در آوردن، در کودک خود ندیده اید، به پزشک یا دندانپزشک او مراجعه کنید. (نوزادان نارس ممکن است چند ماه دیرتر دندان در آورند.)

همچنین اگر فرزند شما تمام علائم دندان درآوردن را داشته باشد، مثل ترشح زیاد بزاق دهان، لثه های متورم شده، اما به نظر می رسد که درد شدید غیرعادی را تحمل می کند(گریه های شدید بی وقفه)، با پزشک او تماس بگیرید. دندان درآوردن نباید برای کودک، یک پروسه مشقت بار باشد.

دندان های کودکان در چه سنی خواهند افتاد؟

تا زمانی که دندان های دائمی کودک آماده بیرون آمدن نباشند، دندان های شیری او نخواهد افتاد. در سن ۶ سالگی شروع به افتادن خواهند کرد.


شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی با دو شعبه در شیراز -  ارائه کلیه خدمات نظافتی و هم چنین پرستاری و مراقبت از کودک و سالمند در تمامی مناطق شهر شیراز

شماره ی ثبت 19349 / با مجوز رسمی و تحت پوشش اتحادیه

با قریب از ۱۵سال سابقه کاری با کادری مجرب

شرکت خدماتی نظافتی شکوفایی شیراز با خدماتی نظیر:

کلیه خدمات نظافتی منزل - نظافت آپارتمان ها - نظافت مجتمع های مسکونی - نظافت راه پله ها - خانه تکانی و ...نظافت شرکت ها - ادارات - فروشگاه ها و ...نگهداری و مراقبت از کودک به صورت نیمه وقت و شبانه روزیپرستاری و مراقبت از سالمند به صورت نیمه وقت و شبانه روزیتمامی امور منزلاعزام مراقب به بیمارستانکف شویی منزل و محل کار با دستگاه

کلیه ی نیروهای اعزامی این شرکت تحت پوشش بیمه حوادث می باشند

شعبه 1 : شیراز ، شهرک گلستان ، فلکه ی دوم ، جنب بانک صادرات ، ورودی آپادانا

تلفن : 07136204302 - 07136222100

همراه : 09170227071 - 09300027071

شعبه 2 : شیراز ، ملاصدرا ، نبش کوچه ۴ ، طبقه ی چهارم مجتمع پزشکی ملاصدرا

تلفن : 07136472790 - 07132332544 - 07132356569

همراه : 09304995570 – 09039407071

شماره ارسال پیام کوتاه به صورت شبانه روزی : 30003405000051

پشتیبانی از طریق واتس اپ و تلگرام : 09303008829

  آدرس سایت شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی شیراز : www.shekufaee.com

پیج اینستا گرام شرکت خدماتی پرستاری شکوفایی

مشاوره رایگان

عفونت چشم در نوزادان-شرکت خدمات پرستاری مراقبتی شکوفایی


عفونت چشم نوزاد

تماس با شعبه شهرک گلستان

تماس شعبه ملاصدرا

تماس با ما

 

عفونت چشم در نوزادان

دیدن چشم های قرمز اشک آلود کودک،  ناشی از عفونت، به هیچ وجه منظره جالبی نیست. در صورتی که متوجه شدید چشمان کودک شما به علت عفونت، قی بسته و چسبیده بود، نگران نباشید. عفونت های چشم، در نوزادان امری عادی است. آنها می توانند به  علت آلرژی، تحریک یا عفونت باشند که به راحتی توسط پزشک تشخیص داده می شوند.

انواع عفونت های چشم رایج  در نوزادان

برای دانستن اینکه عفونت چشم کودک شما از کدام نوع است و
علت آن چیست و راه های درمان آن کدامند، با ما همراه باشید:

گل مژه

اگر کودک شما در هر ناحیه از پلک برآمدگی یا جوش قرمز رنگی داشته باشد، می تواند گل مژه  باشد.

علائم

ممکن است دردناک به نظر برسد و پر از چرک باشد و یا همچنین ممکن است ترشح سفید و یا زرد رنگی داشته باشد که موجب چسبیده شدن پلک ها به هم شده باشد.

.

علت ها

معمولا هنگامی اتفاق می افتد که غدد  چربی موجود در پلک، توسط باکتری ها آلوده می شوند و همین عفونت و آلودگی باعث ایجاد گل مژه خواهد شد. و اصلا خطرناک نیست. اما، همچنان باید قبل از اینکه تبدیل به مساله جدی شود،هر چه سریعتر درمان شود.

درمان

کمپرس مرطوب و گرم: گل مژه، معمولا خود بخود درمان می شود. اما به منظور کاهش درد و ناراحتی، می توانید سعی کنید یک پارچه تمیز را در آب گرم خیس کرده، چلانده و آن را  روی چشم های کودک خود به مدت ۱۵ دقیقه به طور ملایم فشار دهید. گرما باعث می شود که آن جوش یا چرک باز شود و سریع خشک شود. این روش را ۴ بار در روز،  تکرار کنید

گل مژه را به حال خود رها کنید: ​​هرگز سعی نکنید گل مژه را فشار دهید یا بترکانید. این کار، باعث ایجاد درد بیشتری در نوزاد کوچولوی شما خواهد شد و همچنین، دست شما امکان انتقال عفونت را به چشم نوزاد، افزایش می دهد.

جلوگیری از عفونت:  ناحیه اطراف گل مژه را با یک پارچه گرم یا پنبه ای، تمیز کنید. اگر هر دو چشم کودک شما دچار گل مژه شده است، از پارچه های جدا برای هر کدام از چشمها، به منظور جلوگیری از عفونت بیشتر، استفاده کنید

قرمزی چشم یا ورم ملتحمه

این بیماری، التهاب کره چشم یا سطح داخلی پلک است.

اگر متوجه شدید که که سفیدی چشم کودک یا سطح داخلی پلک، قرمز شده است، ممکن است به علت ورم ملتحمه باشد.

علت ها

قرمزی چشم یا کانژاکتیویت، التهاب غشا چشم است که معمولا به علت آلرژی اتفاق می افتد و غشای اطراف سفیدی چشم یا سطح داخلی پلک ها را درگیر میکند.

چند علت قرمزی چشم

عفونت ویروسی چشم: اگر نوزاد شما همراه با قرمزی چشم، دچار سرماخوردگی هم باشد، معمولا علت آن ویروس است.

عفونت باکتریایی چشم: اگر چرک های زرد ضخیمی در چشم های کودک خود مشاهده کردید، ممکن است به علت عفونت باکتریایی از قبیل استافیلوکوک، استرپتوکوک یا هموفیلوس باشد.

واکنش های آلرژیک: این یک علت نادر است، اما ممکن است نوزاد شما به دود، گرد و غبار یا هر چیز آلرژی زای دیگری، حساسیت داشته باشد، به خصوص اگر چشم ها متورم، قرمز و اشک آلود باشند.

درمان

بلافاصله به پزشک مراجعه کنید، زیرا پزشک می تواند بسته به نوع عفونت کودک شما را درمان کند. اگر علت آن التهاب ویروسی باشد، معمولا به طور خودکار بهبود می یابد، و دکتر به شما آموزش خواهد داد که چگونه چشم های کودک خود را با شستن و تمیز کردن لحظه به لحظه، تمیز نگه دارید. اگر این وضعیت، بیش از دو هفته ادامه یابد، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

S.D:
گل مژه مزمن 

یک توده یا کیست است که بر روی پلک ها شکل می گیرد.

علائم

در ابتدا، اندازه آن کوچک است اما به مرور زمان، به اندازه یک نخود، رشد خواهد کرد. این نوع گل مژه، بر خلاف گل مژه معمولی، باعث ایجاد چرک نمی شود، مسری و دردناک هم، نیست. با این حال، می تواند روی بینایی نوزاد تاثیر بگذارد. همچنین می تواند همزمان با رشد، جلوی کره چشم نوزاد را بگیرد.

علت ها

گل مژه مزمن، به علت التهاب شدید یکی از غدد تولید کننده چربی است که، در پلک بالا یا پایین قرار دارد

S.D:
درمان

جلوگیری از عفونت: هرگز سعی نکنید گل مژه مزمن را فشار دهید. برای جلوگیری از عفونت، از آنتی بیوتیک ها و پماد هایی که پزشک تجویز کرده، استفاده کنید.

کمپرس گرم: این روش باعث می شود که مجرای مسدود شده با چربی، نرم تر شود و باعث خشک شدن هر چه زودتر آن شود. یک کمپرس گرم و مرطوب را به مدت ۱۵ دقیقه روی نواحی آسیب دیده فشار دهید و این کار را ۴ بار، در روز  تکرار کنید.

در جستجوی کمک پزشکی باشید: در صورتی که گل مژه حتی پس از کمپرس گرم، هم از بین نرود، با چشم پزشک مشورت کنید. کودک شما ممکن است به تزریق یا عمل جراحی برای برداشتن آن، نیاز داشته باشد.

۴. سلولیت بافت های چشمی و پیرامون چشمی

اگر چشم کودک شما قرمز و تورم متوقف شود، ممکن است به علت سلولیت چشمی و پیرامون چشمی باشد.

علائم

این شامل تب، آبریزش بینی و ورم ملتحمه است.

علت ها

این یک عفونت خطرناک باکتریایی در نوزادان است که وقتی که باکتری های مضر وارد چشم می شوند، اتفاق می افتد که می تواند یک چشم یا هر دو چشم را تحت تاثیر قرار دهد.

درمان

بلافاصله با پزشک نوزاد خود مشورت کنید. او چشم های کودک شما را با استفاده از آزمایش کشت میکروب، آزمایش خون و آزمایش های اشعه ایکس، مورد بررسی قرار می دهد و ممکن است پماد هایی را تجویز کند. یا توصیه به تزریق برای پاک کردن عفونت کند که معمولا به مدت دو روز از بین می رود، اما شما می توانید آنتی بیوتیک به نوزاد خود بدهید، تا زمانی که دکتر به شما بگوید آنتی بیوتیک را قطع کند.

التهاب پلک چشم یا بلفاریت

اگر پلک های کودک خود را متورم و  اشک آلود، قرمز و همچنین سوزش داشته باشد، ممکن است به دلیل بلفاریت باشد.

اگر عفونت دیگری همراه با التهاب پلک چشم، روی دهد، مژه ها ممکن است دچار ریزش شوند.

علت بلفاریت، تولید بیش از حد چربی در پلک یا عفونت باکتریایی است و هیچ مشکل بینایی را ایجاد نمیکند، اما ممکن است در صورت عدم درمان به موقع، تبدیل به گل مژه یا گل مژه مزمن شود.

درمان

برای اطمینان بیشتر با پزشک کودک خود مشورت کنید. پس از آن، می توانید از محلول های نمکی یا شامپو بچه برای شستن چشم های او استفاده کنید، و یا از قطره های آنتی بیوتیک و کمپرس گرم استفاده کنید.

مجرای اشک مسدود شده

همانطور که از نام آن پیداست، زمانی اتفاق می افتد که مجرای اشک به علت مایعات مسدود شده و متورم شده باشد.

علاٸم

اگر ترشحات چسبناکی را مشاهده کنید که چشمان کودک شما را بسته و مژه ها را به هم چسبانده است، می تواند به دلیل یک مسدود بودن مجرای اشکی باشد.

علت ها

هنگامی که نوزاد در داخل رحم مادر قرار دارد، بافت داخل مجرای اشک معمولا ذوب می شود و هسته توخالی را به جا میگذارد. اگر این اتفاق نیفتد، بافت ممکن است باقی بماند و مجرای اشک را مسدود کند.

درمان

معمولا مجرای مسدود شده به مرور زمان و به خودی خود باز می شود و ترشحات، با گذشت زمان برطرف می شوند. شما می توانید برای تمیز کردن پارچه از آب گرم استفاده کنید تا چشمان کودک شما را تمیز کند. اگر چنین وضعیتی تا زمانی که کودک به ۱۲-۱۸ ماهگی برسد ، همچنان ادامه یابد، با پزشک او مشورت کنید زیرا او ممکن است نیاز به عمل جراحی داشته باشد.

درمان های خانگی برای عفونت چشم در نوزادان

در اینجا برخی از درمان های مؤثری که می توانید در خانه برای درمان عفونت چشم کودک خود استفاده کنید را برای شما بیان خواهیم کرد:

یک چای کیسه ای را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید. چای کیسه ای را بردارید و آن را بفشارید تا آب اضافی آن خارج شود. آن را روی پلک کودک قرار دهید تا درد و سوزش آن را تسکین دهد.

مقداری نمک را به آب جوش اضافه کنید و منتظر بمانید تا خنک شود. گلوله پنبه را به این مخلوط آغشته کنید و آن را روی پلک کودک بگذارید تا درد او را تسکین دهد.

شیر مادر نیز یک درمان خانگی شگفت انگیز و موثر است زیرا دارای خواص ضد باکتریایی است. با استفاده از یک قطره چکان تمیز، دو قطره شیر مادر را در قسمت آسیب دیده اطراف چشم کودک خود بریزید و نتیجه اثربخش آن را با چشم خود ببینید.

مقداری گل یاسمن را در آب تمیز بریزید. این مایع مخلوط شده را با استفاده از قطره چکان، در چشم آسیب دیده بریزید. گل یاس، تاثیر یخ کنندگی دارد.

روغن بابونه نیز، درمان موثری برای عفونت چشم، است. چند قطره روغن بابونه را به یک کاسه آب درحال جوشیدن اضافه کنید و صبر کنید تا خنک  شود. این مخلوط را با استفاده از یک گلوله پنبه، روی پلک آسیب دیده بمالید

اگر عفونت چشم به علت مسدود بودن مجرای اشکی باشد، به آرامی ناحیه بین چشم ها و بینی را ماساژ دهید تا بتوانید به کاهش درد او کمک کنید.

عفونت چشمی که منشا آن باکتری باشد،  می تواند با پماد یا قطره های آنتی بیوتیک درمان شود. با این حال، شما می توانید ترشح زرد چسبنده اطراف چشم های نوزاد خود را با قطره چشم آب شور تمیز کنید.

استفاده از یک کمپرس گرم، بر روی چشم کودک شما برای کاهش سوزش و تورم می تواند مفید واقع شود است.

بسیار مهم است که قبل و بعد از دست زدن به چشم های آلوده نوزاد خود، دست های خود را بشویید و ضدعفونی کنید.

اگر قطره های چشم که زمان تولد نوزاد، به او داده شده است، علت عفونت چشم باشد، چنین موردی خودش برطرف خواهد شد.

چرا درمان های خانگی را در مورد عفونت های چشم کودک ترجیح می دهند؟

بزرگترین دلیل استفاده از درمان های خانگی برای عفونت های چشم کودک، این است که، با استفاده از روش های جایگزین پزشکی، خطر ابتلا به بیماری های قارچی افزایش می یابد و باعث عفونت چشم، آنفولانزای چشمی و غیره می شود و بسیار راحت تر است. برای جلوگیری از ورود میکروارگانیسم های مضر به چشم های کودک، استفاده از داروهای ذکر شده در بالا، بهترین راه درمان عفونت چشم نوزاد خواهد بود.

البته، درمان های خانگی ذکر شده، برای کاهش درد موثر است، اما همیشه در هنگام بروز عفونت چشم، بهتر است با پزشک کودک خود مشورت کنید. همچنین، در چنین زمانهایی، به خاطر داشته باشید که نوزاد خود را از دیگران دور نگه دارید تا باعث انتقال عفونت به دیگران نشوید.

شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی با دو شعبه در شیراز - ارائه کلیه خدمات نظافتی و هم چنین پرستاری و مراقبت از کودک و سالمند در تمامی مناطق شهر شیراز

شماره ی ثبت 19349 / با مجوز رسمی و تحت پوشش اتحادیه

با قریب از ۱۵سال سابقه کاری با کادری مجرب

شرکت خدماتی نظافتی شکوفایی شیراز با خدماتی نظیر:

کلیه خدمات نظافتی منزل - نظافت آپارتمان ها - نظافت مجتمع های مسکونی - نظافت راه پله ها - خانه تکانی و ...نظافت شرکت ها - ادارات - فروشگاه ها و ...نگهداری و مراقبت از کودک به صورت نیمه وقت و شبانه روزیپرستاری و مراقبت از سالمند به صورت نیمه وقت و شبانه روزیتمامی امور منزلاعزام مراقب به بیمارستانکف شویی منزل و محل کار با دستگاه

کلیه ی نیروهای اعزامی این شرکت تحت پوشش بیمه حوادث می باشند

شعبه 1 : شیراز ، شهرک گلستان ، فلکه ی دوم ، جنب بانک صادرات ، ورودی آپادانا

تلفن : 07136204302 - 07136222100

همراه : 09170227071 - 09300027071

شعبه 2 : شیراز ، ملاصدرا ، نبش کوچه ۴ ، طبقه ی چهارم مجتمع پزشکی ملاصدرا

تلفن : 07136472790 - 07132332544 - 07132356569

همراه : 09304995570 – 09039407071

شماره ارسال پیام کوتاه به صورت شبانه روزی : 30003405000051

پشتیبانی از طریق واتس اپ و تلگرام : 09303008829

 آدرس سایت شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی شیراز : www.shekufaee.com

پیج اینستا گرام شرکت خدماتی پرستاری شکوفایی

مشاوره رایگان

راهنمای کامل برای شروع غذاهای کمکی و جامد به نوزاد-شرکت خدماتی مراقبتی پرستاری شکوفایی

راهنمای کامل برای شروع غذاهای کمکی و جامد به نوزاد

تماس با شعبه شهرک گلستان

تماس شعبه ملاصدرا

تماس با ما
آشنا کردن کودک، به مواد غذایی جامد، نقطه عطف مهیجی می باشد. در اینجا همهٔ چیزهایی که باید بدانید درباره اینکه چه موقع باید شروع کنید، با چه چیزی باید شروع کنید، و ... بیان خواهیم کرد


آکادمی اطفال آمریکایی: از چهار تا شش ماهگی، می توانید غذاهای کمکی و جامد را برای کودک خود شروع کنید، اما، در واقع چنین شروعی، بستگی به کودک شما  و آمادگی او برای دریافت چنین غذاهایی دارد. در اینجا، به برخی از علاٸمی که نشان می دهند کودک شما آمادگی دریافت این غذاها را دارد اشاره خواهیم کرد.

او می تواند صاف بنشیند و سرش را بالا نگه می دارد.

کنجکاو است، به تمام چیزهای اطرافش، مخصوصا چیزهایی که شما می خورید، نگاه می کند.

او بازتاب پرتاب زبان را از دست داده است، به این معنی که، دیگر به طور خودکار غذا را از دهانش بوسیله زبان، پرتاب نمی کند.

او بعد از یک روز کامل شیر خوردن(هشت تا ده وعده تغذیه با شیر مادر یا حدود ۳۲ اونس شیر خشک)، هنوز احساس گرسنگی می کند.

به یاد داشته باشید، نیازی به عجله کردن در رسیدن به این نقطه عطف نیست. اکثر نوزادان، بین ۵ تا ۶ ماهگی، آمادگی دارند تا غذاهای کمکی و جامد را دریافت کنند. اما قبل از ۴ ماهگی چنین چیزی را شروع نکنید.

آیا با شروع غذای کمکی، نوزاد هنوز هم باید با شیر مادر یا شیر خشک تغذیه شود؟ باید به خاطر داشته باشید که تا زمانیکه کودک شما حداقل یک ساله شودباید با شیر مادر یا شیر خشک تغذیه شود. آنها مواد مغذی لازم را برای نوزاد فراهم می کنند و کودک شما به آنها عادت کرده است. کودک با نوک پستان و یا طعم شیر خشک، احساس بهتری خواهد داشت.

نخستین چیزی که صبح، قبل یا بعد از غذا و قبل از خواب به کودک میدهند، پستان یا بطری است. در ابتدا، باید آزمایش کنید که چه چیزی مفیدتر خواهد بود.

آیا نوزاد شما در نوشیدن قهار است؟ اگر او قبل از غذا یک شیشه کامل شیر را می نوشد، در ابتدا به او غذا بدهید و سپس با شیشه شیر یا شیر مادر او را تغذیه کنید. اما اگر در نوشیدن متوسط ​​است، برعکس عمل کنید.

تا زمانی که نوزاد ۷ تا ۱۰ ماهه شود، بیشترین میزان کالری مورد نیاز خود را دریافت خواهد کرد. بنابراین زمان غذا خوردن، بیشتر برای این است که به عمل غذا خوردن عادت کند،مزه ها و بافت غذا ها را بشناسد، نه اینکه در مورد فراهم کردن بخش عمده ای از تغذیه او باشد.

تا ۹ ماهگی، روزانه ۲۰ تا ۲۸ اونس شیر خشک یا هر ۳ تا ۴ ساعت یکبار با شیر مادر او را تغذیه کنید.

بین ۹ تا ۱۲ ماهگی، روزانه ۱۶ تا ۲۴ اونس شیر خشک یا هر ۴ تا ۵ ساعت یکبار با شیر مادر او را تغذیه کنید.

به محض اینکه کودک شما با مفهوم غذا خوردن آشنا شود و با دیدن غذا هیجان زده شده و علاقه خود را به آن نشان دهد،( که معمولا بین ۶ تا ۹ ماهگی اتفاق می افتد) صبحانه، ناهار و شام را برای او شروع کنید.

حتی اگر او گرسنه نباشد، او به ایده خوردن غذا طبق برنامه عادت خواهد کرد. گفته شده است: هرگز او را به غذا خوردن مجبور نکنید. اگر او علاقه ای به خوردن غذا نشان نمی دهد، او را به حال خود رها کنید.

سارا دایموند ، متخصص اطفال، بیان می دارد که هدف من برای نوزادانی که تحت مراقبت من هستند این است که، آنها را در یک برنامه غذایی بزرگ قرار دهم تا زمانی که آنها به سن یک سالگی برسند. این به این معنی است که باید سه وعده غذای اصلی بخورند و دو تا سه میان وعده غذایی. شیر مادر یا شیر خشک، باید به عنوان مکمل غذا و نه به عنوان یک وعده غذایی برای آن ها باشد.

۴ تا ۶ ماهگی، دو وعده غذایی به او بدهید. هر دفعه دو تا چهار قاشق غذاخوری

۷ تا ۱۲ ماهگی، سه وعده غذایی، به او بدهید. هر دفعه، به اندازه مشت نوزاد،

برنامه غذایی کودک چگونه باید باشد؟

کودک برای غذا خوردن نیاز به تمرکز دارد. بنابراین، برنامه ای را طبق روال برای او شروع کنید که در آن، ابتدا دست های او را بشویید، به او را آرامش دهید، و سپس او را برای خوردن غذا بنشانید. در مرحله بعد، آرامش خود را حفظ کنید. تلویزیون و در کل، هر موسیقی با صدای بلند را خاموش کنید. مریلین تانر، سخنگوی انجمن تغذیه آمریکا می گوید: "این به کودک شما کمک می کند تا او به طور آگاهانه، شروع به خوردن غذا کند و از زمان سیر شدن خود مطلع شود."

کمی زمان می برد تا کودک شما با وضعیت جدید خود برای غذا خوردن(احساس کردن قاشق در دهان  خود و طعم و بافت غذاهای مختلف)، کنار بیاید. لورا جانا، یکی از نویسندگان مواد غذایی می گوید: "من، این اطمینان را به والدین می دهم که با کج خلقی و در هم  کشیدن چهره نوزاد به هنگام غذا دادن به آنها مواجه خواهید شد." "دختر من، وقتی که یک قاشق غذا در دهانش می گذاشتم، شروع میکرد به گریه کردن، اما با وجود این، برای غذای بیشتر اشتیاق زیادی نشان می داد."

کودک، به مرور زمان به غذا عادت خواهد کرد! کودک شما احتمال دارد که غذا را به اطراف پرت کند، به ویژه اگر شما در دورانی هستید که تلاش میکنید کودک را از شیر مادر یا شیر خشک جدا کنید. چنین چیزی بسیار رایج است و لزوما نشان دهنده عدم تمایل به غذا خوردن نیست. تانر می گوید: "وارد شدن غذا به دهان او باعث می شود تا هماهنگی و تمرین برای نوزاد را فراهم کند."

چه غذاهایی باید بخورد؟

قوانین سختی، برای غذا دادن به نوزاد  وجود ندارد اما در اینجا، چند پیشنهاد برای شما داریم:

غلات سبوس دار ( ۴ تا ۶ ماهگی):

 سطح آهن ذخیره شده در نوزاد، زمانی که در  رحم مادر قرار داشته است، پس از تولد کاهش می یابد. و در سن ۹ ماهگی به کمترین میزان خود خواهد رسید. به همین دلیل است که غلات حاوی آهن هستند و بهترین غذا برای شروع، در این دوره خواهند بود. یک قاشق چایخوری دانه غلات سبوس دار، را با چهار تا پنج قاشق چای خوری شیر مادر یا شیر خشک، مخلوط کنید. هنگامی که نوزاد شما به بلعیدن غلات آبکی و رقیق عادت کرد، آن را با استفاده از آب یا شیر کمتر و غلات بیشتر، غلیظ و سفت تر کنید

پوره سبزیجات، میوه ها و گوشت (۴ تا ۸ ماهگی):
 ممکن است شنیده باشید که خوردن میوه ها قبل از سبزیجات می تواند منجر به انتخاب غذای شیرین برای تمام طول عمر شود. اما، هیچ دلیل علمی برای اثبات آن وجود ندارد. بنابراین، بستگی به شما دارد که بخواهید با موز، یا هویج و یا مرغ پوره شده، غذای کودک خود را شروع کنید.

غذاهای انگشتی غیر ترکیبی(۶ تا ۸ ماهگی) 

با اینکه شما با پوره یا مواد غذایی انگشتی شروع کرده اید، ممکن است کودک شما بخواهد از همان ابتدا، خودش به تنهایی غذا خوردن را تجربه کند. در این مرحله، غذاهای سفت و خام مانند یک برش سیب یا ساقه هویج را به کود خود ارائه ندهید.

اطمینان حاصل کنید که میوه ها و سبزیجات به اندازه کافی نرم هستند تا با فشار مضاعف بین انگشت شست و انگشت شستشو دهید. شکل غذا هم، از اهمیت زیادی برخوردار است.

نوزادان کوچکتر، غذای خود را با تمام انگشتان خود بر می دارند، بنابراین یک تپه سیب زمینی پوره شده و یا یک برش آووکادو آسانتر از غذاهای کوچکتر توسط نوزاد، برداشته می شود

غذاهای خرد شده، زمینی یا غذاهای پوره شده (۹ تا ۱۲ ماهگی) 

به محض این که کودک شما قادر به خوردن غذاهای سفت تر باشد، غذاهای نرم و پوره شده را کمتر به آنها بدهید. چند غذای انگشتی را با هم ترکیب کنید و البته، از ترکیب و ساختار هر کدام از آنها مطمئن باشید. تغذیه کودک با برنج نرم و نخودفرنگی، در این مرحله صحیح و قابل اطمینان است.

از دادن چه غذاهایی به کودک باید اجتناب کنید؟

عسل، می تواند باعث بیماری بوتولیسم شود، که بیماری خطرناکی است، اگر خیلی زود به کودک داده شود.

از دادن شیر گاو به عنوان نوشیدنی، قبل از اینکه کودک به سن یک سالگی برسد اجتناب کنید. هرچند که از شیر گاو در آشپزی یا پخت و پز برای کودک استفاده می کنید.

آجیل، پاپ کورن، انواع انگورها و آجیل هایی که گرد هستند، همه این ها خطرناک هستند و ممکن است در گلوی کودک گیر کرده و باعث خفگی او شوند.

راههای تشویق به غذا خوردن، در زمانی غیر از تایم غذا خوردن او

خواندن کتاب در مورد میوه ها و سبزیجات.

غذاها و اسباب بازی های آشپزی را در اختیار او قرار دهید.

در طول مکالمه خود، درباره خوردن غذاهای سالم، صحبت کنید. او را با این روش ها به خوردن غذا تشویق کنید. با دیدن تاثیراتش سوپرایز خواهید شد.

شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی با دو شعبه در شیراز - ارائه کلیه خدمات نظافتی و هم چنین پرستاری و مراقبت از کودک و سالمند در تمامی مناطق شهر شیراز

شماره ی ثبت 19349 / با مجوز رسمی و تحت پوشش اتحادیه

با قریب از ۱۵سال سابقه کاری با کادری مجرب

شرکت خدماتی نظافتی شکوفایی شیراز با خدماتی نظیر:

کلیه خدمات نظافتی منزل - نظافت آپارتمان ها - نظافت مجتمع های مسکونی - نظافت راه پله ها - خانه تکانی و ...نظافت شرکت ها - ادارات - فروشگاه ها و ...نگهداری و مراقبت از کودک به صورت نیمه وقت و شبانه روزیپرستاری و مراقبت از سالمند به صورت نیمه وقت و شبانه روزیتمامی امور منزلاعزام مراقب به بیمارستانکف شویی منزل و محل کار با دستگاه

کلیه ی نیروهای اعزامی این شرکت تحت پوشش بیمه حوادث می باشند

شعبه 1 : شیراز ، شهرک گلستان ، فلکه ی دوم ، جنب بانک صادرات ، ورودی آپادانا

تلفن : 07136204302 - 07136222100

همراه : 09170227071 - 09300027071

شعبه 2 : شیراز ، ملاصدرا ، نبش کوچه ۴ ، طبقه ی چهارم مجتمع پزشکی ملاصدرا

تلفن : 07136472790 - 07132332544 - 07132356569

همراه : 09304995570 – 09039407071

شماره ارسال پیام کوتاه به صورت شبانه روزی : 30003405000051

پشتیبانی از طریق واتس اپ و تلگرام : 09303008829

 آدرس سایت شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی شیراز : www.shekufaee.com

پیج اینستا گرام شرکت خدماتی پرستاری شکوفایی

مشاوره رایگان